Interieur

Wel en niet doen bij het inrichten van je huis

Uw huis is aan renovatie toe, maar u weet niet waar u moet beginnen? Het aanbod is tegenwoordig enorm, van luxe Montis designmeubelen tot leuke accessoires uit je plaatselijke ijzerhandel. Er zijn enkele basisregels waaraan u zich moet houden om te voorkomen dat uw project uit elkaar valt. Deze blog behandelt de meest voorkomende fouten in het interieur, zodat je ze niet hoeft te maken!

Plaats geen meubels dicht bij de muur

Het heeft waarschijnlijk geen zin, maar door meubels van de muur te halen, wordt uw ruimte groter! Dit geldt ook voor kleine appartementen.

Kies comfortabele kwaliteitskussens

Kussens bepalen in veel opzichten de sfeer van uw interieur. Kies daarom kussens van goede kwaliteit die lang meegaan en niet bederven. Ook fijn dat het kussen lekker zit, raden wij geen synthetische vulstoffen aan. Schud het kussen lichtjes om de kwaliteit te controleren.

Beknibbel niet op verlichting

Mensen kiezen vaak voor verlichting die niet groot genoeg is om de hele ruimte te verlichten. Daarom is het belangrijk om niet te beknibbelen op verlichting om uw leefruimte op zichzelf te houden.

Niet alles hoeft hetzelfde te zijn

Je kunt je best doen voor accessoires en kussens, lampen, bloemen en muren matchen. Je moet het echter niet overdrijven, anders wordt je ruimte erg saai. Speel met verschillende materialen en patronen om de zaken een beetje op te fleuren.

Visualiseer uw nieuwe interieur

Ten slotte kan het u helpen bij het plannen van de kamer die u wilt veranderen. Voeg afmetingen toe voor bestaande meubels en eventuele ramen en deuren. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het nieuwe meubelstuk in uw interieur zal passen. Ook is het erg handig wanneer u bijvoorbeeld een nieuw vloerkleed of een nieuwe vloer wilt kopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *