Trends & Tips

Waar je een opvouwbaar matras overal voor kunt gebruiken

Een opvouwbaar matras, ook wel een logeermatras of campingmatras genoemd is super handig en vaak multifunctioneel. In deze blog geven we je graag wat handige tips die jij kunt gebruiken om de beste opvouwbare matras te kopen en waarvoor je het matras allemaal kunt gebruiken.

Vervang jouw caravan of camper matras met een opvouwbaar logeermatras

Een camper of caravan is een voertuig dat je vaak meerdere jaren in bezit hebt. De standaard matrassen waarmee een kampeervoertuig wordt geleverd staan niet bepaald bekend om de hoge kwaliteit en slaapcomfort. Met een opvouwbaar matras los je dit probleem eenvoudig op. Naast dat het een stuk fijner slaapt, kun je deze matrassen overdag gebruiken als kussens voor een zitbank, of opvouwen tot relax sofa.

Ideaal geschikt voor alle soorten logeerpartijen

Geen zin om elke keer het luchtbed op te blazen als er een kennis, vriend of familie komt logeren? Een opvouwbaar logeermatras is ideaal als je snel en tijdelijk een extra slaapplek zoekt. Door zijn opvouwfunctie is het matras overdag een heerlijk comfortabele relaxstoel of sofa, en in de nacht een matras dat een stuk beter ondersteuning geeft en comfortabeler ligt dan een opblaasluchtbed. Natuurlijk ook geschikt om zelf mee te nemen als je gaat logeren, of met een tent een paar nachten gaat kamperen.

Wat is de meest geschikte logeermatras voor jou?

Als je van plan bent om een logeermatras of campingmatras te gaan kopen zijn er enkele punten waarmee je rekening kunt houden.  Zo weet je zeker dat je altijd de juiste koopt die voldoet aan jouw wensen en voorkeuren. Een goed opvouwbaar matras is minimaal 10 cm dik en geproduceerd van een hoge kwaliteit schuimsoort. Traagschuim, koudschuim en latex zijn veel voorkomende schuimsoorten. Tot slot wil je graag een matras met een afritsbare buitenhoes die je eenvoudig in de wasmachine kunt schoonmaken. Wel zo handig als er verschillende mensen op het matras slapen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *