Tuin

Vakantie in eigen tuin

Waarschijnlijk zult u dit jaar uw vakantie in uw eigen tuin moeten doorbrengen, maar dat zou geen probleem moeten zijn. Afkoelen doe je deze zomer in je eigen zwembad. Of geniet u liever van uw wellness in de achtertuin? Ook mogelijk met uw eigen spa. Er zijn veel opties, en voor je het weet, heb je je eigen waterpark in de achtertuin.

Zwembad in de tuin

Wil je een tuinzwembad, dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk kiezen voor een opblaasbaar zwembad dat snel opgezet en verwijderd kan worden. Maar in dit geval is het onmogelijk om over de baan te zwemmen. Als de ruimte het toelaat, kunt u ook een oppervlaktezwembad uitrusten. Als je hem uitrust met een filterpomp en een chloorvlotter, kan hij gemakkelijk de hele zomer draaien. Is de zomer voorbij? Dan kun je hem gemakkelijk schoonmaken en volgend jaar weer gebruiken. Een andere optie is om een ​​zwembad van polypropyleen in uw tuin te maken. U kunt dit zwembad het hele jaar door gebruiken zonder hem schoon te maken, te demonteren en op te bergen.

Polypropyleen zwembad

Een polypropyleen zwembad is een inbouwzwembad dat als monoblock in uw tuin wordt geplaatst. Polypropyleen is een kunststof die niet alleen zeer duurzaam is, maar ook UV-bestendig. Het is ook een duurzame kunststof die minimaal onderhoud vereist. Het zwembad wordt in de fabriek gemaakt en wordt meestal als monoblok bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Het voordeel is dat het zwembad direct waterdicht wordt. Naden hoeven niet meer te worden gelast. De mogelijkheden van deze zwembaden zijn eindeloos. Daarom worden ze op bestelling gemaakt, rekening houdend met uw wensen. U kunt bijvoorbeeld zowel een hoektrap inbouwen als barkrukken.

Garden Spa

U houdt niet van cirkelen, maar wilt bijvoorbeeld in uw achtertuin genieten van uw favoriete drankje? Dan zou je een hottub kunnen overwegen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan ergonomische stoelen of een mooie zithoek. Bovendien zijn de massagekoppen vaak verstelbaar, zodat u uw eigen voorkeuren kunt instellen. Heeft u een grote achtertuin? Dan is het een goed idee om de spa naast je eigen tuinzwembad te plaatsen. Zo kun je na enkele behandelingen heerlijk relaxen in de hottub.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *