Inspiratie,  Trends & Tips,  Tuin,  Wonen

Trendy met mooie tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn er in verschillende varianten en maten en het leukste hieraan, is dat je altijd mooie tuinmeubelen vindt die bij jouw wensen en behoefte past! Daarnaast kan je met teunmeubelen goed meegaan met de nieuwste trends. In dit artikel lees je meer over de trends op het gebied van tuinmeubelen, kleuren en accessoires.

Rotan & bamboe gecombineerd met pastel

Een van de nieuwere trends is de look and feel van vakantie, een rustgevende sfeer. Daarmee meegenomen is deze trend ook nog eens duurzaam. We hebben het over de rotan en bamboe uitstraling. Vaak wordt deze trend gecombineerd met de mooie lichte pasteilkleuren die de laatste jaren steeds bekender zijn geworden. Deze trend kan je combineren door meubels in pastel te kiezen gecombineerd met neutrale meubels of het op accessoires te houden. Het voordeel aan accessoires is dat wanneer je bent uitgekeken de stijl zo weer kunt veranderen. 

Buiten wordt een verlengstuk van de woning

Het binnengevoel van je eigen interieur wordt doorgetrokken naar buiten. Wanneer je interieur bestaat uit een luxe uitstraling en stoffen meubels is er een mogelijkheid om voor een beklede loungebank te gaan helemaal in stijl. Is jouw interieur ingericht met zwarte stalen meubels? Dan kan deze uiteraard ook doorgetrokken worden. En weet je wat? Dit wordt nu een trend voor buiten. Met deze keuze krijgt je tuin een moderne of robuuste stijl. Meer tuinmeubel varianten kun je vinden op Fonteyn.nl

Overkapping in de tuin

Een bekende trend om langer van de zomerse avonden te genieten is een tuinoverkapping. Een tuinoverkapping zorgt voor sfeer en altijd een lekker plekje in de tuin. Zo kan je de tuinoverkapping zo gezellig maken als je zelf wil. Met een terrasverwarming zorg je ervoor dat je nog langer kan blijven zitten en met lichtjes zorg je voor sfeer. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van leuke accessoires om het eigen te maken. Er zijn genoeg leuke opties om de tuin leuk te maken!

Trend voor op het balkon

Wanneer je een kleinte tuin hebt, zoals een balkon of niet zoveel budget hebt dan zijn palletbanken de ideale oplossing. Pallets kan je voor een klein bedrag kopen of zelfs gratis krijgen. Door de pallet even te schuren en op te pimpen door een geschikt palletkussen te kopen heb je een superleuk tuinmeubel en geeft dit je tuin meer sfeer. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *