Tuin

Trendy met mooie tuinaankleding

Tuinaankleding is er in allerlei soorten en maten. Het leukste is dat je altijd tuinaankleding kunt vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast kun je hierin meegaan met de nieuwste trends. In deze blog lees je meer over de trends op het gebied van tuinmeubelen, kleuren en accessoires.

Rotan & bamboe

Een van de nieuwste trends is de vakantielook door middel van materialen zoals rotan en bamboe. Dit creëert een rustgevende sfeer en is daarnaast ook nog eens heel duurzaam. Vaak wordt dit gecombineerd met lichte pastelkleuren die de laatste jaren ook steeds meer worden gebruikt. Deze trend is ook perfect te combineren met het duurzame schapenhek van Adéquat en een schapenhek poort.

Buiten en binnen combineren

Het is altijd een goed idee om het binnengevoel van je interieur door te trekken naar buiten. Wanneer je interieur een luxe uitstraling heeft, is het altijd goed om dit ook door te trekken naar buiten. Is jouw interieur ingericht met veel zwart staal? Dan kan dit uiteraard ook doorgetrokken worden.

Overkapping

Een bekende trend om langer van de zomerse avonden te genieten is een overkapping. Dit geeft al snel sfeer aan je tuin en zo heb je altijd een lekker plekje om te zitten. Je kan de overkapping zo gezellig maken als je zelf wil. Met een terrasverwarmer kun je tijdens de zomeravonden nog langer genieten van de overkapping. Daarnaast kun je met lichtjes en accessoires het helemaal eigen maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *