Trends & Tips

Slapend rijk worden….

Slaap 24/7 en bespaar tegelijkertijd op uw energierekening, daar droomt u van! Klinkt goed, maar hoe? Er zijn zoveel dingen die u kunt doen om de isolatie van uw huis te verbeteren. Een van die dingen is het kopen van goede raamafwerkingen. In dit artikel vertel ik je hier meer over!

Een goede nachtrust is niet altijd vanzelfsprekend. Je biologische klok speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol, maar zeker ook de vormgeving van je slaapkamer en ramen! Er zijn verschillende opties om ramen voor een slaapkamer te versieren. Maar hoe beïnvloedt deze raamdecoratie mijn elektriciteitsrekening?


Isolerende gordijnen!

Allereerst mooie plisségordijnen. Kies voor de slaapkamer plisségordijnen met een dikke stof om de hele kamer goed donker te houden. Draagt ​​in hoge mate bij aan uw nachtrust en slaapritme. Dankzij de dichte stof is je kamer ook nog eens heel goed geïsoleerd. De honingraatstructuur houdt lucht vast tussen stoffen, zodat het weer buiten de temperatuur in je kamer niet beïnvloedt. Selecteer de optie Top Down Bottom Up zodat u beide zijden van de geplooide kap kunt bedienen. Daarom definieer je je privacy en je licht!

Verduisterende gordijnen

Gordijnen zijn een andere zeer populaire keuze voor de slaapkamer. Rolgordijnen, vouwgordijnen en ook gordijnen! Voor de slaapkamer zijn verduisteringsgordijnen de ideale keuze. Het leuke is dat de gordijnen een geluidsabsorberende werking hebben! Dus slaap lekker. Verduisteringsgordijnen zijn verkrijgbaar in vele mooie tinten en geven de slaapkamer een uitnodigende uitstraling.

U bepaalt zelf hoe uw gordijnen eruitzien. Kies uit een enkele plooi, dubbele plooi of een super trendy golfplooi. De fantastische gordijnen van Veneta.com zijn ook verkrijgbaar in fluweel / fluweel. Zo heb je een stijlvolle slaapkamer en bespaar je op de energierekening. De keuze aan stoffen en kleuren is grenzeloos!

Kortom onbezorgd slapen in uw trendy slaapkamer en tegelijkertijd geld besparen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *