Interieur

Salontafels Bridge The Gap

Als je een grote kamer in je huis hebt en deze is leeg, maar je hebt iets nodig om de ruimte mee te vullen, dan is een salontafel geen slecht idee. Het willekeurig toevoegen van stoelen en tafels ziet er niet altijd goed uit, maar het plaatsen van een aantal salontafels kan heel mooi helpen om het hele interieur van de kamer bij elkaar te brengen. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je 2 grote banken tegenover elkaar hebt in je woonkamer, en niets scheidt ze, dan zal de kamer zeker veel gaten hebben. Om deze kloof te overbruggen, zal het plaatsen van een salontafel in het midden van de banken zeker zijn werk doen.

Moderne salontafels

In tegenstelling tot moderne salontafels, zijn eigentijdse koffieontwerpen niet ontworpen voor een bepaalde periode. Als je echter een van de twee ontwerpstijlen wilt, kijk dan op DEBA Meubelen. Nu lenen moderne salontafelontwerpen hun kwaliteiten van modernisme, globale stijlen en minimalisme. Dit soort ontwerpen richten zich dus niet echt op één stijl in het bijzonder. Ze zijn uniek op hun eigen manier. Je zou dus geen modernistisch design verwachten van een eigentijdse salontafel. Ze hebben echter interessante elementen en vormen met een fusie van natuurlijke en synthetische materialen.

Industriële, Parsons en moderne salontafels

Industriële salontafels zijn tafels met meestal ontwerpen die zijn ontleend aan de industriële revolutie. Dit soort ontwerpen werken het beste in een interieur waar minimalisme vereist is. Parsons salontafels dateren uit de jaren 30. Dit soort salontafels hebben slappe, dikke bladen en hun bladen worden ondersteund door vier grote poten. De laatste stijl van salontafels waar we naar gaan kijken zijn de moderne salontafels. Dit soort tafels hebben de neiging om modernistische ontwerpen te gebruiken en veel gebruik te maken van gehard glas. Ze hebben ook een bovenoppervlak dat niet ver van de grond af is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *