Trends & Tips

Rozenwater Kruidvat, wat is het? 

Wat veel mensen niet weten is dat rozenwater voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Rozenwater helpt bij verschillende irritaties op de huid. Het staat bekend om zijn sterke reiniging van de huid buiten de skin care routine. Rozenwater is gemaakt van rozenblaadjes en water. Wat de naam al snel verklaard. Door het natuurlijke receptuur kan je rozenwater niet alleen op je huid gebruiken maar ook inwendig gebruiken. Het schijnt dat rozenwater helpt bij anxiety en hoofdpijn. Wat je je bijna niet kan voorstellen aangezien je bij de Kruidvat een fles rozenwater verkopen voor maar liefst 2 euro.  

Hoe gebruik je rozenwater? 

Rozenwater Kruidvat kan je op verschillende manieren gebruiken. Zoals: 

  • Huid: het aanbrengen op de huid is de populairste manier om rozenwater te gebruiken. Het helpt bij irritatie op de huid en roodheid. Het helpt zelfs met eczeem. 
  • Infecties en open wonden: Rozenwater helpt zelfs bij het genezen van open wonden en zelfs brandwonden. Er is onderzocht en rozenwater kan gebruikt worden als oogdruppels en andere medische doeleinden . Bij vooral oog infecties kan er rozenwater gebruikt worden. 
  • Gebruik ze ook bij om een gerstekorrel verwijderen. Dit kan je in combinatie met andere producten doen. 

Wat helpt nog meer bij je huid 

Door het stomen van je gezicht dit kan in de douche of door een stoomapparaat zorg je dat veel vuil kan worden verwijderd. Door het stomen zullen de poriën open gaan en is het makkelijker om de gerstekorrel te verwijderen. Door het gebruiken van zonnebrandcrème op dagelijkse basis bescherm je je huid niet alleen tegen stralingen van de zon maar ook tegen het krijgen van bijvoorbeeld gerstekorrels op vervelende plekken in je gezicht. Daarnaast zijn er genoeg zalfjes die je kunt gebruiken in combinatie met rozenwater. Zo kun je toch op een gezonde manier alle huidirritaties uit de weg halen. Het wordt natuurlijk aangeraden om goed na te denken over de keuze.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *