Tuin

Ontdek deze nieuwe trampoline trend

Er bestaan talloze verschillende trampolines. Van rond tot vierkant, van groen tot zwart, van een kleine trampoline voor iedere tuin tot een trampoline van bijna 4,5 meter. Welke trampoline je zoekt, is compleet afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en de grootte van je tuin. De nieuwste trampoline trend is uiterst geschikt voor iedere tuin en ieders persoonlijke smaak, namelijk de grond trampoline.

Wat is een grond trampoline?

Een grond trampoline is een compleet ingegraven trampoline, oftewel gelijkvloers. Doordat de trampoline gelijk met de vloer is, heeft een grond trampoline geen trampoline veiligheidsnet nodig. Perfect als je niet tegen een veiligheidsnet aan wilt kijken vanuit je woonkamer! Maar ga je voor een rechte trampoline van Etan of een ronde trampoline? Een rechthoekige trampoline gelijkvloers is voor de sportieve springer die graag trucs en salto’s maakt. Door zijn vorm wordt de springmat optimaal benut en ook in de Nederlandse tuinen past hij beter, want je zet de trampoline rechthoekig makkelijk in een hoek van de tuin.

Het ingraven van een grond trampoline is een behoorlijke klus, maar niet onmogelijk. Ten eerste, bepaal je de locatie in de tuin. Denk hier goed over na, want het gat is definitief. Hierna, teken je gat af met de bijbehorende afmetingen en graaf je een platte kuil van 25 cm diep. Wanneer je de platte kuil hebt gegraven, graaf je in het midden van het gat naar het diepste punt en graaf je vandaaruit naar buiten. Nu graaf je de kuil uit tot een komvorm en kan je de trampoline plaatsen. Veel springplezier!

Waar moet je op letten bij het kopen van een gelijkvloerse trampoline?

Ben je van plan een trampoline te kopen en deze één te maken met je tuin? Dan is de gelijkvloerse trampoline ideaal! Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een gelijkvloerse trampoline. Zo moet de trampoline springmat luchtdoorlatend zijn. Etan Trampolines heeft een innovatieve trampoline springmat met een open structuur, waardoor de lucht zich makkelijk kan verplaatsen. Hierdoor krijg je een soepele en strakke sprong. Een ander belangrijk aspect waar je op moet letten is de trampoline beschermrand. Een gelijkvloerse trampoline heeft namelijk geen veiligheidsnet, dus wil je een dikke en sterke beschermrand met stevig foam erin. Bij Etan Trampolines vind je een groot assortiment van kwalitatieve trampolines, voor ieder wat wils!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *