Nooit meer zelf maaien met een Robomow
Inspiratie,  Trends & Tips,  Tuin

Nooit meer zelf maaien met een Robomow

Wil jij nooit meer zelf je gras hoeven maaien? Kies dan voor een Robomow. Dit is een specifiek merk voor robotgrasmaaiers dat hoog gewaardeerd wordt. Je koopt een Robomow gemakkelijk online bij Omnimatic. Een robotgrasmaaier is eigenlijk net zoiets als een robotstofzuiger. Het is een relatief klein apparaatje dat je gebied doorrijdt tot de batterij opgeladen moet worden. Dan keert de Robomow terug naar het laadstation, net als bij een robotstofzuiger. Het verschil is natuurlijk waar je ze voor gebruikt.

Maaihoogtes

Een Robomow kan je gras voor je maaien. Je hoeft het apparaat alleen in te schakelen. Dan gaat de Robomow aan de slag om je gras weer kort te wieken. Er zijn verschillende Robomows met allemaal eigen maximale en minimale maaihoogtes. De minimale maaihoogte begint bij 15 millimeter ofwel 1,5 centimeter. De maximale maaihoogte is niet hoger dan 100 millimeter of 10 centimeter. Bij wie het gras hoog kan worden, is zo’n hoge maximale hoogte misschien een betere keuze. Een minder hoge maximum maaihoogte is bijvoorbeeld 6 centimeter.

Meer overwegingen

Naast de maaihoogte kun je ook denken aan andere aspecten voordat je een Robomow uitkiest. Bijvoorbeeld het geluidsniveau. Er zijn heel stille varianten onder de 60 decibel en ook minder stille varianten. De oplaadtijd is grotendeels hetzelfde, maar de maaitijd kan wel verschillen. Sommige Robomows maaien maximaal een uur en andere anderhalf. Dit is belangrijk voor de oppervlakte van je tuin of gazon. Zo weet je of deze in één keer gemaaid kan worden of meerdere sessies nodig heeft.

Bekijk de webshop

Bij Omnimatic vind je naast de verschillende soorten robotgrasmaaiers ook accessoires. Bijvoorbeeld vervangende messen of draden om je maaier scherp te houden. Het is ook mogelijk om een tweede laadstation of natuurlijk meerdere aan te schaffen. Ook nieuwe wielen of service voor de Robomow kun je online bestellen. Je vindt het allemaal op de webshop van Omnimatic.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *