Interieur,  Trends & Tips,  Wonen

Nog nooit je vloerkleed gereinigd?

Heb jij een vloerkleed thuis liggen die je alleen stofzuigd? Dit is niet genoeg! Je vloerkleed wordt hier niet schoon van. Je vloerkleed laten reinigen door professionals is nodig om alle vlekken, drankresten en dagelijkse vervuiling te verwijderen. Na enkele maanden of jaren kan het tapijt een onaangename geur gaan verspreiden. Dit wil je niet! Wees dit voor en onderneem nu stappen. 

Schakel de hulp in van een professional

Voor het oog kan jouw tapijt of vloerkleed er schoon uitzien, maar echt schoon is het niet. Als je regelmatig je vloerkleed laat reinigen door een specialist zorgt het voor betere hygiëne en voor een langere levensduur. Je kan ervoor kiezen om je tapijt of vloerkleed duurzaam te reinigen bij echte specialisten. Na een inspectie kan er de optimale behandeling en reinigingsmethode van het vloerkleed vastgesteld worden. Er wordt schoongemaakt met milieuvriendelijke reinigings technieken om jouw vloerkleed te laten stralen als voorheen. 

De voordelen van tapijt laten reinigen

Zoals hierboven al benoemd zorgt het reinigen van je tapijt voor een langere levensduur en betere hygiëne, maar er zijn nog veel meer voordelen. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

  • Kan gereinigd worden aan huis of op kantoor
  • De specialisten denken mee aan een passende behandeling
  • Het tapijt is direct beloopbaar
  • Zorgt voor een betere gezondheid
  • Het tapijt blijft de uitstraling behouden

Wat zijn de kosten?

Ben je aan het twijfelen of jouw tapijt laten reinigen een goed idee is? We vertellen je graag nog meer informatie. De kosten van een tapijt laten reinigen zijn afhankelijk van de soort, het type vervuiling en de afmeting van het tapijt of vloerkleed. Kom niet voor verrassingen te staan en vraag vooraf een prijsindicatie. Voor vragen of meer informatie kan je ten alle tijden contact opnemen met een echte professional. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *