Trends & Tips

Mijn eigen nagelsalon aan huis!

Het openen van uw eigen schoonheidssalon kan een opwindend vooruitzicht zijn.

Een pas gelakte manicure is een van de weinige dingen die je meteen een goed gevoel kunnen geven. Het kan ook een van de weinige momenten zijn waarop je in een mooie salonstoel kunt zitten en alleen een tijdschrift kunt lezen.

Nagellak wordt gebruikt om het uiterlijk van de handen van een vrouw te verbeteren. Het is essentieel om jezelf te beschermen tegen de effecten van warmte. Vitaminen en mineralen zijn aanwezig en er worden geen agressieve chemicaliën gebruikt.

Handen en nagels die goed onderhouden zijn, wekken de indruk dat je goed voor je lichaam zorgt. Onthoud dat, hoewel schijn niet alles is, ze vaak een onderdeel zijn van elke eerste indruk die je maakt. Als je een langhoudende nagellak wilt die niet schilfert, ga dan voor een gelmanicure, die minder tijd nodig heeft om te drogen en langer meegaat.

Tips:

 • Behandel uw salon aan huis alsof het een traditioneel bedrijf is, met een professionele, competente en zakelijke houding.
 • Als u een bedrijf vanuit uw huis runt, heeft u niet het voordeel van een voorgevel zoals u zou hebben met een commerciële locatie, dus u zult veel meer moeten werken om reclame voor uw bedrijf te maken.
 • Overweeg om een ​​aparte badkamer te hebben voor uw klanten, zodat u niet uw hele huis voor hen hoeft open te stellen.

De voordelen van gel nagels

 • Het gaat lang mee
  Het belangrijkste voordeel van gelnagellak is dat het veel langer meegaat dan normale nagellak.
 • Het biedt extra bescherming voor je nagels
  Chroma-gel kan je nagels helpen versterken en beschermen als ze extreem zwak zijn of vatbaar zijn voor splijten.
 • Het droogt heel snel
  Bij het aanbrengen van normale acryllak kan de droogtijd van de nagel tot een uur duren. Bij het aanbrengen van gel nagels gaat dit veel sneller.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *