Uncategorized

Ken je opties voor het kopen van inkt

Wanneer je van plan bent inktcartridges te kopen, moet je weten dat er keuzes zijn die je kunt maken. Als je naar een winkel gaat en om de cartridge vraagt, zie je opties die je misschien niet kent. Dit zou kunnen leiden tot een verkeerde aankoop. Inktcartridges worden niet als een enkele variatie geleverd. Er zijn er nog een paar die je misschien moet weten. Als je een weloverwogen keuze wilt maken, lees dan tot het einde van dit artikel om de opties voor het kopen van inkt te bekijken.

Inktkeuzes die je moet weten

De eerste keuze die je hebt zijn de Original Equipment Manufacturer (OEM) cartridges. Dit is de duurste die je kunt kiezen. Denk bij het kopen van een printer niet dat het een eenmalige aankoop is. Het is nog maar het begin van de kooprelatie tussen jouw en de fabrikant. OEM HP cartridges zijn de oorspronkelijk ontworpen cartridges voor je printer. Fabrikanten zeggen ook dat je je garantie verliest als je deze vervangt door andere cartridges. Je kunt de veiligheid van je printer garanderen met OEM’s. De volgende optie die je hebt zijn de compatibele printercartridges. Deze optie is geen OEM, maar wordt als compatibel met je printer beschouwd. Dit wordt een ‘off-brand’-versie van die OEM-cartridges genoemd. Dit wordt gemaakt door externe fabrikanten. De laatste optie die zijn de gereviseerde printercartridges. Deze cartridges zijn niet gloednieuw, maar werken ook als die van de compatibele cartridges.

Wat is de beste optie?

De beste optie hangt af van het budget en de veiligheid van je printer. Als je voor gegarandeerde veiligheid wilt gaan, dan is OEM iets voor jou. Je moet er alleen op letten dat deze iets duurder zijn. Als je een krap budget hebt, kun je kiezen voor compatibele cartridges. Als je voor dit type kiest, houd er dan rekening mee dat je mogelijk de garantie van je printer verliest. Vermijd indien mogelijk de gereviseerde typen omdat je niet zeker bent van de prestaties.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *