Trends & Tips,  Wonen

Ken je inkt voor het navullen van inktpatronen

Een printer is een van de handigste computer randapparatuur geworden die tal van functionaliteiten biedt. Dit apparaat wordt altijd geleverd met inktcartridges, ongeacht het model. De hoeveelheid inkt neemt na verloop van tijd af omdat je de printer vaak gebruikt. In dit geval klinkt een simpele oplossing zoals het bijvullen van de cartridge briljant. Het is zelfs goedkoper dan de hele inkt opslag te vervangen door een nieuwe. Je moet echter de juiste link voor je apparaat opgeven.

Laser- versus inkjetprinters

Je moet het juiste item aan je specifieke printer verstrekken. Op de markt zijn twee belangrijke modellen laser- en inkjetprinters. Het eerste product biedt efficiënte afdruk prestaties, maar heeft een hoge prijs. De goede kant is dat je hem voor de lange termijn kunt gebruiken omdat de inkt of toner langer meegaat dan een ander model. Aan de andere kant zijn inkjetprinters betaalbaar en geschikt voor iedereen. Je moet deze kiezen als je een laag afdrukvolume hebt.

Inkt kopen voor je cartridges

Nu weet je wat de soorten printers zijn. Vervolgens moet je enkele functies van die inkten bekijken. De meest gebruikelijke optie is de toon die zwart-wit of kleur kan zijn. Dit noem je CMYK. Je moet ervoor zorgen dat je cartridges de juiste toon krijgen. Dit betekent dat je geen zwart-witte inkt in de kleurencartridge mag doen of omgekeerd. De volgende overweging heeft betrekking op het pagina rendement. In dit geval moet je inschatten hoeveel papier je cartridge aankan voordat de inkt opraakt.

Andere dingen die er toe doen

Naast de bovenstaande overwegingen moet je ook nadenken over compatibiliteit. Je moet ervoor zorgen dat je printcartridges koopt die bij uw printer passen of op zijn minst dat type ondersteunen. Heb je een HP printer, dan moet je ook HP cartridges gebruiken. Je moet ook niet vergeten te bepalen of je nieuwe of gereviseerde artikelen wilt kopen. Daarnaast is het belangrijk om hun garantie te controleren voordat je ze koopt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *