Trends & Tips,  Tuin

Kampvuur alternatief

Als je aan het kamperen bent en het regent pijpenstelen, houd het dan rustig en ga naar een tent of een grote hut. Er is een manier om een ​​alternatief kampvuur te maken. Ga eerst naar een semi-binnenruimte en start een nieuw kampvuur. Als de wind niet in je voordeel is, kun je altijd een pelletkachel kopen, dit apparaat is eigenlijk een draagbaar kampvuur wat je overal mee naar toe kan nemen. Het kan worden gevuld met een milieuvriendelijke brandstof. Het kan ook worden gestookt met benzine of brandhout, en dan zijn jij en je groep klaar voor een geweldige BBQ-avond.

Activiteiten tijdens het kamperen

Kamperen is een activiteit die je alleen kunt doen, maar wat het leukte is met vrienden of familie. De activiteiten kunnen vermoeiend zijn maar tegelijkertijd ook leuk. Zo kun je tijdens het kamperen in de ochtend vissen in een nabijgelegen rivier en ontbijt koken voor iedereen om de dag te beginnen. Wanneer de ochtend voorbij is het jullie de to-do-list voor de dag hebben afgewerkt, kunnen jij en je vrienden nog een avondactiviteit doen terwijl je wacht op een buitenhaard. Hierbij kun je een marshmallow roosteren of zelfs popcorn maken. Als iemand een laptop en een luidspreker meeneemt, ben je voorzien van een gezellige avond.

Waar moet je opletten tijdens het kamperen in gevaarlijke gebieden?

Als je nu gaat kamperen in een jungle of op berg, er zijn altijd dingen om op te letten. Kamperen op de bergtop kan een behoorlijk avontuur zijn, maar je moet oppassen voor bergleeuwen die op de loer kunnen liggen, of een onstabiele rots tijdens het klimmen van de berg. Dit kan ervoor zorgen dat je uitglijdt en op een rotsachtig oppervlak valt. Als je in een jungle kampeert, moet je oppassen voor giftige dieren zoals slangen en spinnen. Je moet ook oppassen voor wolven en andere roofdieren die in de nacht op zoek zijn naar prooi. Het is verstandig om bescherming bij je te hebben of iets van vuur dat je kunt gebruiken om dit soort dieren af te schrikken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *