Trends & Tips

Hoe kun je een huis lekker laten ruiken?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je huis er lekker ruikt. Je zult er zelf niks van merken maar als andere mensen tegelijk binnenkomen dan houden ze een bepaald geur over die altijd aan jou zal denken. Een mooi indruk maken dus is belangrijk. Je kan een geur kaars laten branden. In de winkel zijn er veel soorten ervan die kunt kopen en bewaren om elke dag aan te steken. Je hebt ook grote en kleine kaarsen of zelfs geurstokjes. Die blijven heel lang hangen en ruiken ook heel lekker. De vanille geur komt vaak voor in huizen maar ook de bosbessen geur. 

Wat voor geurtjes voor je kamer 

Er zijn verschillende manieren om je huis lekker te laten ruiken. Marie Stella Maris geurstokjes is een manier om je huis lekker te laten ruiken. Je kunt kiezen voor hele sterke geuren of juist hele lichte. Denk bijvoorbeeld aan roos geuren en vanille geuren. Sommige mensen vinden juist appel of aardbeien geuren lekker voor in de kamer. Men kiest vooral een geur waar hij of zij veel herinneren aan heeft en laat denken aan die tijden. Ik zelfs vind de bessen geuren lekker en het heeft een zoete geur voor je kamer. Mijn kamer zit vol met geurtjes.  

Verschillende soorten zepen  

Sommige mensen gebruiken gewoon een normale zeep, maar sommige willen zeep met een sterke lekker egeur zodat hun handen lekker ernaar ruiken. Mijn vriendin had een collectie aan zepen. Marie Stella Maris handzeep zag ik vooral in haar badkamer. Ze had een hele kast vol met handzeep en zeepjes. Ze had van alle soorten en een voor elk seizoen. Ze had een kerstman voor kerst en een spook zeep voor halloween. Zelfs een zeep in de vorm van een hart voor valentijnsdag. dit is wel een leuk hobby om te doen maar ik zelf zal er niet snel mee bezig gaan.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *