Je tuin wil ook wat
Tuin

Hoe graaf ik mijn inground trampoline in?

Trampolinespringen is de ultieme activiteit voor kinderen. Willen jij en de kinderen graag een inground trampoline? Etantrampolines.com verkoopt de mooiste ingegraven trampolines en zijn verkrijgbaar in zowel ronde trampolines als rechthoekige trampolines. Ben je inmiddels de nieuwe eigenaar van een inground trampoline en kunnen je kinderen niet wachten om te springen? Nu moet je de trampoline alleen nog maar ingraven, dit is een behoorlijke klus. We leggen in een paar stappen voor je uit hoe je het beste jouw trampoline ingraaft.

Waar komt de trampoline te staan?

Allereerst bepaal je waar je inground trampoline komt te staan. Denk goed na over de locatie van de trampoline, want verplaatsen na het ingraven is geen goed idee. Kijk in je tuin waar plek is of creëer een nieuwe plek in de tuin en pas je tuin aan op de plaats van de trampoline. Wil je de trampoline in het midden van je tuin met bloemen of bestrating eromheen of heb je liever de trampoline in een hoek tegen de schutting staan? Ben je eruit? Dan is de volgende stap het opmeten en aftekenen van het gat. De afmetingen verschillen per maat trampoline en kun je altijd navragen.

Het graven van het gat

Begin niet zomaar het gat te graven, maar kijk eerst hoe diep het diepste punt moet zijn. Dit punt is precies in het midden van het nog te graven gat en hier begin je dus met graven. Vanuit dit punt graaf je naar buiten en kom je uit in een driehoek. Daarna graaf je het gat uit tot een de vorm van een kom. Het is van belang dat je het in deze volgorde doet zodat de grond zijn kracht behoudt. Ben je klaar met het graven van het gat? Plaats de trampoline over het gat en test terwijl je springt of je niet de bodem raakt. Graaf anders nog wat extra zand weg. Hierna veranker je de trampoline en kunnen de kinderen zich helemaal uitleven.

Ingraafservice

Geen tijd of zin om de trampoline in te graven? Etan Trampolines biedt het hele proces voor je aan zodat jij ondertussen je eigen ding kunt doen. Bovendien ben je er zeker van dat het de grond rondom het gat zijn kracht en stevigheid behoudt en dus niet instort.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *