Trends & Tips

Hier moet je op letten wanneer je handdoeken gaat aanschaffen

Ben je toevallig je badkamer aan het opruimen en vind je dat je huidige, versleten badhanddoeken (die je van Handdoek.nl had gehaald) aan vervanging toe zijn? Of ben je toe aan een nieuwe kleur in je badkamer? Wat de reden ook mag zijn, er zijn een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je nieuwe handdoeken gaat kopen. Wij geven je een aantal handige tips over verschillende aspecten van handdoeken waar jij op kan letten. Lees dus snel verder waar je op moet letten wanneer je nieuwe, frisse handdoeken gaat halen.

Het formaat van handdoeken

Het formaat handdoek dat je nodig hebt hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Over het algemeen hebben handdoeken een standaard formaat van 50 bij 100 cm of 60 bij 110 cm. Als je de voorkeur hebt voor een groter formaat, ga dan voor een badlaken. Deze hebben een afmeting van 70 bij 140 cm en zijn vaak groter en fijner om om je middel te wikkelen. Kleine soorten handdoeken, zoals een gastendoekje of een washandje hebben uiteraard een veel kleinere formaat.

Het aantal benodigde handdoeken

Je moet niet te veel, maar ook niet te weinig handdoeken hebben in je badkamer. Wanneer je namelijk te veel handdoeken hebt, kan het zo zijn dat je hele kast vol gaat zitten met ongebruikte handdoeken (wat natuurlijk erg zonde is). En wanneer je te weinig handdoeken hebt moet je te vaak je handdoek wassen. Zorg er in ieder geval dus voor dat er voor elk persoon in jouw huis drie volledige sets van handdoeken beschikbaar zijn. Dit bestaat uit een handdoek, badlaken, gastendoekje en een washandje. Zo heeft iedereen altijd een schone set ter beschikking.

Natuurlijk moet je ook kijken welke producten je het meest gebruikt. Als er niemand in jouw huishouden gastendoekjes gebruikt, dan kun je deze natuurlijk beter niet aanschaffen. Dat is namelijk zonde van het geld.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *