Interieur

Hervulbare cartridge versus een ´normaal´ exemplaar

Een hervulbare cartridge. Misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien is dit de eerste keer dat je de term voorbij ziet komen. Een hervulbare cartridge is precies zoals de naam ons al doet vermoeden: een cartridge die je eenvoudig kunt navullen op het moment dat de inkt op is. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van een ´normale´ cartridge, welke wij vandaag voor jou op een rijtje zullen zetten. Ben jij ook benieuwd naar de voordelen van hervulbare cartridges? Lees dan gauw verder.

De inktpatronen gaan langer mee dan de inkt zelf

Wanneer een cartridge leeg is, dien je deze te vervangen. Maar hoewel de inkt op is, zijn de inktpatronen dit nog niet. Die gaan namelijk een stuk langer mee dan één keer. Het is dus eigenlijk hartstikke zonde om de hele cartridge te moeten vervangen, op het moment dat de inktpatronen zelf wel tot 4 à 5 keer mee kunnen gaan. Het voordeel van een hervulbare cartridge is dat je de inktpatronen kunt behouden en slechts de inkt bijvult op het moment dat deze op is. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook kostenbesparend.

Een goedkoper alternatief

Zoals we net al even kort benoemden, is het gebruik van hervulbare cartridges ten opzichte van een ´normale´ variant kostenbesparend. Niet alleen omdat je de inktpatronen kunt hergebruiken waardoor je slechts navulinkt hoeft te kopen wanneer de cartridge leeg is, maar ook omdat je de optie hebt om deze van een huismerk te bestellen. Op deze manier lever je niet in op de kwaliteit van jouw printer inkt, maar wél bespaar je een hoop extra geld, wat je weer kunt gebruiken voor andere leuke dingen. Hervulbare cartridges bestel je overigens eenvoudig online en heb je vaak de volgende dag nog in huis. Zo sta je nooit meer voor een lege printer te kijken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *