Inspiratie,  Interieur,  Trends & Tips,  Wonen

Goud toevoegen in jouw badkamer

Goud is de ultieme luxe kleur. Als je het op de juiste manier in jouw badkamerrenovatie opneemt, zal het jouw badkamer ruimte verbeteren. Maar als je een badkamer renoveert, hoe integreer je goud dan naadloos in de badkamer? Je kan een vleugje goud toevoegen aan de inrichting en toebehoren, vloeren, tegels, decor, plafond en muren. In deze blog leggen wij uit hoe je het beste goud toevoegt aan jouw badkamer. Dit kan een nieuwe badkamer zijn of natuurlijk ook een oude badkamer die je graag wilt renoveren.

Manieren waarop je goud in de badkamer kan integreren

Je kunt de gouden look insluiten met een prachtige zwevende wastafel en de juiste verlichting. Of je nu kiest voor een all-gold look of voor accenten, je kunt de omringende wandtegels gebruiken om je look af te maken.

Hoe luxe stel je een badkamerrenovatie voor? Denk je aan wit met gouden accenten? Of een luxe zwart op goud? Mat zwart past uitstekend bij goud en kan een luxe scène bepalen, en je kunt overal luxe weven met gouden accenten en een opvallende gouden muur.

Kranen & Wastafels

De eenvoudigste manier om gouden accenten toe te voegen, is door te kiezen voor gouden kranen – je kunt de ruimte transformeren met deze eenvoudige veranderingen. Bij het renoveren van een badkamer zijn er tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Je kranen en wastafels zijn een uitstekende manier om de gouden look die je probeert te creëren vast te leggen.

Douchekoppen

Je kan ook jouw douchekop en kranen verwisselen voor gouden alternatieven. In het ideale geval moet je deze producten op elkaar afstemmen. Er zijn luxe artikelen beschikbaar, maar je kunt ook tal van budgetvriendelijke opties vinden die nog steeds impact maken.

Muur en tegels

Een feature wall kan elke ruimte transformeren. Hoewel ze niet vaak in badkamers worden gezien, is het een uitstekende gelegenheid om voor goud te gaan. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een goud marmeren tegellook. Of maak een tegelpatroon met patroon dat goud combineert met je basiskleur.

Een vloer kan ook een mooi statement maken als je kiest voor een gouden tint onder je voeten.

Accessoires voor een gouden badkamer

Goud werkt voor de meeste badkameraccessoires, maar sommige vallen meer op dan andere. Een hoes van een tissuedoos en een zeepbakje zijn bijvoorbeeld uitstekende manieren om het gouden thema voort te zetten. Als je vloeibare zeep gebruikt, zal een gouden zeepdispenser goed werken. Je kunt het thema gaande houden met tandenborstel- en toiletrol houders en toiletborstels. Dit zijn uitstekende manieren om met een beperkt budget luxueuze kleuren toe te voegen.

Als jij een glazen deur hebt, kan je kiezen voor een gouden afwerking. Als je de voorkeur geeft aan een douchegordijn, is dat een gemakkelijke manier om het gouden thema te dragen. Je handdoekensets zijn ook een handige manier om alle kleuren bij elkaar te brengen.

Overweeg om kaarsen te gebruiken om je thema bij elkaar te brengen en extra gouden hints aan de ruimte toe te voegen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *