Tuin

Geweldig robotmaaiers

Een opmerkelijk model van Robomow robotmaaiers is de robotmaaier RK 3000 Pro. Dit enorme beest is een geweldige robotmaaier die grote gazons kan onderhouden. Het heeft een geweldig gepatenteerd maaisysteem. Dit is de robotmaaier die je moet pakken als je wilt dat je gazon schoon en toonbaar blijft. Het kost misschien meer, maar het is ontworpen voor het opruimen van grotere gazons. Als je een klein gazon hebt, is dit model robotmaaier misschien niet voor jou. Dit is eigenlijk het meest geschikt voor grotere gazons, zoals de gazons van zakelijke vestigingen. Zijn enorme formaat betekent dat hij al je zware gazon maaibehoeften aankan.

Modelmogelijkheden

De robotmaaier RK 3000 Pro heeft een paar opvallende kenmerken die zeker je aandacht zullen trekken. Je kunt het bedienen met je mobiele telefoon. Via je mobiele telefoon kunt je hem bedienen om terug te keren naar zijn basisstation, maaitijden in te stellen, gebieden te kiezen die je wilt beheren of als je hem handmatig wilt bedienen. Op je mobiele telefoon kun je ook de batterijstatus controleren terwijl deze in gebruik is en wordt opgeladen. Het stuurt ook beveiligingswaarschuwingen en -meldingen naar je mobiele telefoon, zodat je weet wat er momenteel met het apparaat gebeurt.

Apparaat specificaties

Deze robotmaaier heeft een aanbevolen gazonoppervlak van 2000. De maaibreedte is 21 cm en de maaihoogte is 20 mm – 100 mm. Het heeft 4 vertrekzones. De batterijcapaciteit is 4,9 Ah, terwijl het energieverbruik 5,1 kWh/maand is. Het kan worden bediend via een mobiele telefoon, samen met zijn bewerkingen zoals de start- en eindtijd van het maaien. Afhankelijk van de winkel waar je hem hebt gekocht, krijg je een knallergarantie van 3 jaar + 1 jaar extra garantie. Deze robotmaaiers worden steeds populairder omdat het veel werk en tijd uit handen neemt. Er zijn steeds meer modellen tegen goede prijzen wat het toegankelijk maakt voor iedereen om er een aan te schaffen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *