Interieur

Essentials voor de baby kamer

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het inrichten van je baby kamer. Wij geven je hier wat tips over!

Matras

Dek erover na dat het belangrijk is, om te investeren in een matras van goede kwaliteit. Zorg ervoor dat de matras stevig in het bed past zonder gaten. Kies ook voor een waterdichte matrashoes, dit is een gemakkelijke manier om de matras schoon te houden.

Lakens, dekbedden en dekens

Dekens kunnen helpen om lagen te creëren als het koeler is en deze kunnen stevig onder de schouders van je baby worden gestopt. Dekbedden mogen alleen worden gebruikt voor baby’s ouder dan 12 maanden vanwege het risico op verstikking en oververhitting. Veel mensen kiezen voor babyslaapzakken die lekker knus en veilig zijn. Kies 100 procent beddengoed dat niet-allergeen en machine wasbaar is.

Aankleedkussen of tafel

Je hebt een veilige en comfortabele plek nodig om je baby te verschonen. Misschien wil je een commode kopen of een waterdichte mat op een andere veilige, vlakke ondergrond gebruiken.

Opslag van babyspullen

Als je een baby krijgt, zul je merken dat hier ook veel spullen bijkomen! Je hebt een plek nodig om de kleding, luiers, verschoningsspullen, je draagzak baby en andere spullen op te bergen. Je kunt het beste een kledingkast, ladekast, planken of opbergbakken kopen.

Voedingsstoel

Het voeden van je baby zal een van de meest tijdrovende onderdelen zijn en je zult de hele tijd onderweg zijn, dus je moet comfortabel zitten als je even een rustmoment tijdens het voeden hebt! Je kunt een voedingsstoel gebruiken of een normale stoel met een speciaal voedingskussen. Er zijn veel handige hulpmiddeltjes te koop!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *