Een paar leuke woontrends voor deze zomer
Inspiratie,  Interieur,  Trends & Tips

Een paar leuke woontrends voor deze zomer

Ook dit jaar komen er weer een hoop leuke woontrends voorbij. We hebben het internet afgestruind om te kijken welke woontrends vaak benoemd worden en hebben hier een paar leuke uit gekozen voor dit rijtje.

Een ‘’statement piece’’

Een eye catcher of ‘’statement piece’’ is één element in een ruimte die extra opvalt en redelijk bepalend kan zijn voor de ruimte. Één mooi en opvallend item. Dit kan van alles zijn van een grote bijzondere plant met pot tot de deuren. Van de deuren een statement piece maken is een enorm leuke optie. Dit doe je door je standaard deurklink te vervangen door opvallend deurbeslag. Van retro deurklinken tot moderne zwarte deurklinken. Er zijn een hoop opties dus er is er vast een die bij jouw stijl past. Dit deurbeslag trek je door, door je gehele woning. Om een of een paar deuren in het speciaal om te toveren tot statement piece verf je deze een opvallende kleur of plak je er behang met een spannende print op!

Trendkleuren

Elk jaar zijn er ook een paar echte trendkleuren. In 2021 zijn dit donkerblauw en ‘Brave Ground’. Brave ground is een neutrale naturel bruin tint. Deze twee kleuren passen ook erg goed bij elkaar. Voeg dit eenvoudig toe aan je interieur door je muren in deze, of een van deze, tinten te verven. Of voeg kleine accessoires toe zoals kussentjes of een bijzettafeltje in een van deze kleuren.

Lichte hout tinten

Een andere leuke trend dit jaar zijn de lichte houttinten. Vooral bamboe is hier een goed voorbeeld van. Waarschijnlijk komt dit door de duurzaamheid van het bamboe materiaal waardoor het erg populair is geworden en waardoor het uiterlijk van bamboe nu volledig omarmt wordt. Maar ook andere materialen in een lichte hout look zijn enorm trendy op dit moment. Van de vloer tot meubels tot kleinere accessoires.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *