Inspiratie,  Trends & Tips,  Wonen

Een houten meubel laten maken door een expert?

Zou u graag een uniek houten meubel willen hebben in uw interieur? Laat deze dan op maat maken door een houtbewerking expert. Zij ondersteunen u graag in het proces zodat u een houten meubel kan maken die u in gedachten heeft. Een echte eye-catcher in uw interieur is tegenwoordig echt een must. Wacht niet langer en laat jouw houten meubels op maat maken.

Kies een stijl die echt bij u past

Een persoonlijke stijl creëren kan erg lastig zijn. Houdt u van lichter of donker? Industrieel of strak? Of houdt u van klein of heel groot? De keuzes zijn enorm en daarom zal een ervaren expert helpen met een keuze maken door middel van advies te geven. U kunt ook naar voorbeelden kijken op het internet en hier uw eigen draai aan maken. Zodra het ontwerp er is, kan er gekeken worden naar de afmetingen. Er zijn standaard afmetingen om te hanteren maar als u een afwijkende afmeting heeft, kunt u dit doorgeven aan de ontwerper. Het belangrijkste van alles zijn de materialen en kleuren. Er zijn verschillende houtsoorten en daarbij behorende kleuren. Houdt rekening met de productietijd van uw ontwerp. Dit wordt uiteraard van te voren besproken. 

Welke meubels kunt u op maat laten maken?

Een expert kan elke houten meubel voor u ontwerpen. Tegenwoordig zien we dat er steeds meer tv meubels op maat worden gemaakt. Dit is namelijk ook echt een pronkstuk dat gelijk zichtbaar is als u een woonkamer inloopt. Zou u graag een meubelstuk willen ontwerpen die gelijk opvalt in uw interieur? Kies dan voor een tv meubel op maat in hout

Hoe lang duurt het laten maken van een houten meubel?

De productietijd verschilt erg aan het soort meubel dat op maat gemaakt moet worden. Voor een tv meubel op maat kunt u rekening houden van een gemiddelde tijd van 6 tot 10 weken, afhankelijk van de voorraden, complexheid van het ontwerp.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *