Trends & Tips

Een goede intercom is cruciaal

Als je zoals ik in een flatgebouw woont, is een goed werkende Dahua intercom een must! Als student heb ik intercoms die sporadisch werken (hoewel ik vaak een automatisch bericht krijg om me te vertellen dat de intercom is uitgeschakeld voor een onderhoudscontrole…). Het is cool om iemand te kunnen sturen om je te halen als je telefoon buiten bereik is, maar als je eigenlijk in je appartement rondhangt en alleen maar op je telefoon kijkt om te zien of er iemand komt kloppen, dan is het een beetje belachelijk. 

Een intercom is meer dan een afstand portier 

Intercoms zijn echter super handig, ze stellen gebruikers in staat om meerdere gesprekken in real-time te voeren en te coördineren. Vanzelfsprekend is het belangrijkste gebruik ervan dat ze eerstehulpverleners moeten helpen met gsm-oproepen, en ze kunnen ook helpen met intercomgesprekken die plaatsvinden in een aangewezen openbare ruimte zoals een vergaderzaal of parkeergarage. Het voorziet hulpverleners ook van de meest actuele informatie, zodat ze hun werk sneller kunnen doen.  

Een slim intercomsysteem van WebStore4 kan zelfs tijdens een storm of zware regenval worden geactiveerd om iemand in het midden van het gebouw te waarschuwen dat hij moet stoppen met bouwen en moet deelnemen aan een intercomgesprek met een aangewezen contactpersoon of faciliteit. 

Investeren in een intercomsysteem 

Dus, ik weet dat dit niet echt iets is om enthousiast over te worden in een tijd waarin we waarschijnlijk allemaal een recessie en federale bezuinigingen verwachten, maar als je een intercomsysteem hebt in je bedrijf of een bedrijf of gebouw dat je leidt, is het zeker de moeite waard om te controleren of het compatibel is met het systeem in je appartement. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *