Wonen

Diverse brievenbussen

Brievenbussen zijn verkrijgbaar in misschien wel honderden verschillende soorten. De keuze voor een brievenbus kan dan ook lastig te maken zijn. Waar moet je op letten, wat past het beste bij mijn situatie? De brievenbussen van brievenbuswebshop.nl kunnen worden afgestemd op een persoons eigen smaak en wensen.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een brievenbus?
Sommige mensen kopen een brievenbus die matcht met de kleuren van hun woning of de plantenbakken in hun tuin. Daarnaast is het handig om rekening te houden met de loopafstand van het huis tot aan de brievenbus. De meeste brievenbussen worden gebruikt en ontworpen voor het ontvangen van brieven, verjaardagkaartjes, kranten en folders. Maar omdat er steeds meer online wordt besteld, wordt de vraag naar brievenbussen die ook pakketten van groter formaat kunnen ontvangen steeds groter. Bij de aanschaf kan er het beste worden gekeken naar wat voor post er dagelijks wordt ontvangen zodat het gemakkelijker is om een formaat uit te kiezen. In dit artikel vind je meer informatie over de verschillende soorten brievenbussen om de keuze iets makkelijker te maken.

Pakketbrievenbus

De pakketbrievenbus is helemaal van deze tijd. Het zorgt ervoor dat de pakketjes ontvangen kunnen worden, ook als je op dat moment niet thuis kunt zijn. De bezorger legt het pakket in de brievenbus en bij thuiskomst kan het pakket eruit worden gehaald. Bij aanschaf is het ook slim om rekening houden met of er een mogelijkheid is om het goed af te sluiten met een slot, dit om te voorkomen dat een gloed nieuwe aankoop wordt gestolen. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar, dus er is altijd wel een die aansluit bij het gewenste formaat, iemands persoonlijke smaak en prijsklasse.

Voor je appartement

Een appartementen brievenbus kun je laten plaatsen in de hal of portiek van het appartementencomplex waardoor je veilig post kunt ontvangen. Sommige appartementenbrievenbussen kunnen ook buiten gemonteerd worden. Een appartementenbrievenbus is een brievenbusconstructie met meerdere brievenbussen voor de bewoners van het complex.

Personaliseer je brievenbus

Een brievenbus is te personaliseren door naamplaathouders, huisnummerstickers en nee/ja stickers te kopen. Hierdoor kan er aangeven worden of iemand reclame wilt ontvangen en wordt de kans kleiner dat het pakketje op het verkeerde adres wordt bezorgd.

Montage van de brievenbus
Een brievenbus kan op verschillende manieren gemonteerd worden.

Vrijstaand
Het voordeel van vrijstaande plaatsing van een brievenbus is de vrijheid in de locatie. Je kunt de brievenbus op iedere gewenste plaats monteren. Daarnaast ziet een vrijstaande brievenbus er vaak strak en modern uit.

Op paal
Een brievenbus op een paal monteren heeft net als een vrijstaande brievenbus  als voordeel dat je het op iedere gewenste plek kunt plaatsen. Een extra voordeel is dat de keuze voor een brievenbus op een paal heel groot is. Vrijwel alle brievenbussen van Brievenbuswebshop.nl kunnen op een paal gemonteerd worden. Ook de goedkopere modellen. De aanschaf is daardoor vaak voordeliger.

Aan een hek
Er zijn brievenbussen verkrijgbaar die aan hekwerken geplaatst kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat het ruimtebesparend is. Daarnaast is een hekwerk vaak erg stevig en is de kans dat de brievenbus omwaait door storm erg klein.

Extra accessoires voor je brievenbus

Voor een brievenbus zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Zo kan er bij een deurbrievenbus een tochtborstel gebruikt worden om tocht tegen te gaan en zijn er tools verkrijgbaar om diefstal te voorkomen. Voor buitenbrievenbussen zijn er stickers verkrijgbaar om een huisnummer, naam, reclamevoorkeuren etc. aan te geven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *