3X de leukste meubels voor een industriële look
Interieur,  Trends & Tips

3X de leukste meubels voor een industriële look

Een industriële look is een populaire woontrend die waarschijnlijk nog heel lang mooi blijft. Door veel robuuste en stoere materialen te combineren kun je deze look in je huis creëren. Dit kan al met alleen wat leuke accessoires, maar je kunt er ook vol voor gaan of juist wat grote meubels in deze stijl kiezen voor een stoer interieur. Vandaag een paar van de leukste meubels in deze stijl.

Robuuste tafel met stalen poten

Zoals ik al zei horen robuuste en stoere materialen bij deze stijl. Opvallende stalen poten met een robuust houten tafelblad er bovenop is een perfecte eettafel voor jouw industriële eetkamer. Een mooi merk wat dit heel goed doet is Xooon. Xooon tafels hebben de stoere look en uitstraling en zijn ook nog erg stevig. Een andere stoere optie is een tafel met betonlook tafelblad. Dit past ook perfect binnen de industriële stijl maar geeft een koelere look door het grijze beton. Als je dus meer warmte in huis wil raad ik de houten variant aan.

Opvallende verlichting

Lampen zijn een ideaal item om een industriële look mee te creëren. Door simpelweg een paar lampen te vervangen door stalen varianten wordt een ruimte meteen een stuk stoerder. Ook andere materialen in zwart of donkergrijze kleuren kunnen dit effect geven. Ik raad aan om ook lekker te variëren in lichtbronnen. Niet alleen plafondlampen maar ook een stoere sta lamp in de hoek die wat indirect licht schijnt tegen de muur of een kleine lamp voor op tafel. Een leuke tafellamp optie die erg populair is, is een heel simpel stuk beton met een fitting erin. Dit soort lampen heb je ook vaak in marmer uitvoeringen, maar voor een industriële look kies je beter de beton versie.

Decoratieve kast

De laatste tip is het plaatsen van een industriële kast. Dit kan een stalen kast zijn met houten planken of zelfs een kast gemaakt van buizen en stalen planken. Deze optie geeft ook meteen het voordeel dat je hier een hoop leuke decoraties in kwijt kunt om de look helemaal mee af te maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *